Eksklusive Boligtomter på Skarnes

Vi har store boligtomter både for private og for utbyggere i sentrum av Skarnes

https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/østerengbråten.jpg?fit=320%2C180&ssl=1
Østerengbråten Boligfelt – Skarnes

Østerengbråten Boligfelt – Skarnes

Østerengbråten Boligfelt, sentrumsnært og attraktivt. Kun et lite antall tomter igjen. To tomter regulert for eneboliger helt på toppen er ledig. Midt i feltet har vi én tomt som fortsatt er ledig.
https://i0.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/greina.jpg?fit=320%2C180&ssl=1
Greina Boligfelt – Skarnes

Greina Boligfelt – Skarnes

Boligtomter i sentrum av Skarnes, Sør-Odal kommune under utvikling. Et betydelig antall tomter regulert for frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse (eneboliger og leiligheter) er klare for salg.
https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/sør-odal-kommune.jpg?fit=320%2C180&ssl=1
Sør-Odal kommune

Om Sør-Odal kommune

Sør-Odal kommune har sitt administrative sentrum på Skarnes. Kommunen er kjent som rimelig fleksibel og en god tilrettelegger både for privatpersoner og for de som ønsker å starte opp næringsvirksomhet.

Fornøyde kunder

Vi har mange fornøyde kunder som har kjøpt tomter hos oss på Skarnes og noen har mere lyst enn andre til å uttrykke sin takknemlighet for den service vi yter.

Takk for en strålende service!

Vi er veldig fornøyd med at vi fikk en av de flotteste tomtene som er å oppdrive på Skarnes. Endelig får vi bygget vårt drømmehus akkurat der vi ønsker å bo – Østerengbråten Boligområde.

Kim Glomsås
En takknemlig tomtekjøper

Raskt og effektivt!

Overrasket over alt det positive som nå skjer på Skarnes, for sent ute for drømmetomta i Østerengbråten, men er lovet ny tomt i Greina Boligfelt. Venter spent på utviklingen!

Trond Antonsen
Venter på tomt i Greina!

Fin service og flotte tomter!

Vi er veldig fornøyd med tomta vi kjøpte på Østerengbråten Boligfelt. Bra visning, rask og effektiv service og en prosess frem mot overtakelse som vi er svært fornøyd med.

Ketil Johansen
Veldig fornøyd!

Fantastisk oppfølging!

Vi er veldig fornøyd med tomta vi kjøpte i Østerengbråten Boligfelt. Bra visning, rask og effektiv service og en prosess frem mot overtakelse som vi er svært fornøyd med.

Anette Stenberg
Fornøyd tomtekjøper

Akershus-effekten er tydelig på Skarnes

Jeg leder Norges Eiendomsutviklere AS og har vært på en meget bra visning på Skarnes (spennende område for utvikling) og ser frem til å komme i gang med de store tomtene for konsentrert boligbebyggelse i Greina.

Geir Nystrand
Norges Eiendomsutviklere AS

Det mest spennende som skjer i hele regionen!

Det som Scandia nå har fått til i Sør-Odal er helt enestående. Det er et tempo og en fremdrift vi ikke har sett makan til på lenge. Gleder oss til å starte opp i Greina på Skarnes med hus fra TBC.

Roger Bjerkan
TBC Hus OÜ

Det mest spennende som skjer i hele regionen!

Jeg er veldig glad for at jeg fikk kjøpt meg tomt i Østerengbråten og setter pris på alle de gode rådene jeg fikk. Bra oppfølging og jeg fikk raskt følelsen av at jeg var i trygge hender!

Raheem
Nå flytter vi til Skarnes!

Hvorfor velge SCANDIA?

hvis du har planer om å flytte til Skarnes


Scandia leverer til avtalt tid

Når en boligtomt skal selges er det flere elementer som skal på plass før bygging kan starte opp. Eiendommen må oppmåles og tildeles eget GNR/BNR gjennom en kommunal kartforretning. I tillegg skal alle dokumenter leveres til Statens Kartverk for tinglysning. Samlet tar dette forholdsvis lang tid. Vi leverer våre tjenester raskt og effektivt!

Scandia er alltid tilgjengelig

Vi har en policy om å alltid være tilgjengelig. Det være seg på kveldstid og i helgene. De fleste familier har en rimelig hektisk hverdag med fulltidsjobb. Derfor stiller vi mer enn gjerne opp på normal fritid for å gjennomføre visninger på våre tomter. Ta kontakt med oss på telefon eller via vårt kontaktskjema og vi stiller raskt og effektivt!

Scandia gir gode råd og veiledning

Gode råd og veiledning er en selvfølge hos oss. Vi gjennomfører hele salgsprosessen, tar hånd om alle dokumenter inkludert tinglysning. I tillegg gir vi gjerne råd om hvilke tomter som passer til forskjellige typer hus og visa versa. Når det kommer til valg av bolig har vi mye kompetanse å bidra med. Velkommen!

Clients, team and parallax

We’re there for you anytime you need us. Contact us for a consultation, estimate or any question you might have about your project or our work.
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Olaf Rudolfsen Official Website

rudolfsen-red-logo-500

Film director & Photographer Olaf Rudolfsen offer you 40 years of experience and knowledge, so you can create and grow your own business!

%d bloggers like this: