Web Design

We offer all our customers a combination of registering domains, both [dot] COM and [dot] NO for our Norwegian and international customers.

Follow me on Social Media

Web Design

Vi tilbyr webdesign på et høyt nivå. Vi har produsert et stort antall nettsider og har avansert kunnskap innen alt fra HTML koding, PHP og Flash programmering. Vi tar gjerne på oss oppdrag for avanserte oppsett av CMS løsninger med eller uten butikk integrasjon og betalingsløsninger. Hvis din bedrift trenger en elegant og effektiv nettside som gjenspeiler virksomheten og de visjoner som din bedrift har for fremtiden. Ta kontakt med oss!

Follow me on Social Media

Profesjonell Fotograf

Vi leverer profesjonelle bilder og illustrasjoner. Vår fotograf leverer bilder og illustrasjoner på et høyt nivå. Dette er viktig for at din bedrift gjennom nettsiden skal fremstå troverdig og profesjonell. Bildene har stor betydning siden de fleste nettsider i dag er svært illustrative. Kombinasjonen mellom bilder og video har også fått en større og større betydning. Vi har kompetansen som skal til for å nå ut til kundene.

Follow me on Social Media

Google Optimalisering

Gjør nettsiden optimalisert for google søk. Google optimalisering er svært viktig hvis du ønsker en nettside som skal generere trafikk og økt synlighet. Det er greit med en vakker nettside, men viktigst av alt er at den er tiltrekkende og synlig. Vi har kompetanse som skal til for å generere trafikk inn til din nettside. Stikkord og et gjennomgående språk som oppfattes og “catches” av søkemotorene er i hovedsak det viktigste.

Follow me on Social Media