Team Building

Vår kompetanse – Din mulighet! Vår kompetanse er opparbeidet gjennom nær 40 år med erfaring. Omlag 2.000 filmer inkludert smått og stort. Ta kontakt for en prat om TV som medium. Vi arrangerer kurs i hvordan man kan utnytte sosiale medier. Live sendinger – ett eller flere kameraer? Hvordan bør man opptre foran kamera? Hvilken kanal? Vi har svarene!

Follow me on Social Media

Olaf Rudolfsen

Bygg ditt eget sosiale nettverk via sosiale medier og tjen penger på nettverket. Vi bidrar med veiledning. Olaf Rudolfsen vet dette gjennom egen erfaring. Han er en veteran i så måte. Helt siden oppstarten av Facebook og  Twitter i 2004 og 2006 har Rudolfsen fulgt med og vært en del av disse sosiale plattformene. Allerede da hadde han lang erfaring innenfor media.

Follow me on Social Media

Velg din egen Plattform

Facebook, Twitter eller Instagram? Det kan være praktisk og smart å følge med på utviklingen på de forskjellige sosiale plattformene. Velg det som passer best for din egen kundemasse og forretningsidé. Maksimering av ditt eget sosiale nettverk tar tid og det må arbeides systematisk. Det er altså ikke noen skreven regel som sier at det som passer for andre passer for deg.

Follow me on Social Media

Tjen mere Penger

Hvordan du kan øke dine inntekter på en enkel måte. Selv om du har en relativt ny næring, er det en rekke måter å tjene store penger på via sosiale medier. Avhengig av hvor stort og effektivt ditt nettverk, så er er det uansett muligheter for enten å drive stort og profesjonelt eller å ha det som en hobby som genererer en behagelig ekstra inntekt. Ikke bare kan du tjene penger med sosiale medier, du kan faktisk slå deg opp som et fenomen på Youtube.

Follow me on Social Media

Olaf Rudolfsen

Olaf Rudolfsen er en av landets ledende innen film og videoproduksjon. Produksjonen spenner seg fra nyheter, musikkvideoer til de herligste villmarksopplevelser. Med en solid bransjeerfaring kan vi tilby et høyt kvalitetsnivå på våre produksjoner. Alt innen reklame, informasjon, underholdning, dokumentar og presentasjoner produseres. Dette inkluderer alt fra ide, behovsanalyse, prosjektering, manus, opptak, redigering og distribusjon. Olaf Rudolfsen har en solid journalistisk erfaring som selvfølgelig er nødvendig for å kunne lage profesjonelle og interessante TV programmer. I tillegg har han skrevet en rekke reportasjer for aviser, tidsskrifter og ukeblader. Profesjonell stills fotograf har han vært i omlag 40 år. Det er først og fremst som programskaper innenfor TV han har gjort seg bemerket. I følge avisene betraktes han som en av landets mest ettertraktede programskapere. I løpet av de siste 40 årene har han vært involvert i et stort antall sendinger i blant annet NRK. Her bør nevnes NRK-Brennpunkt, NRK-Dagsrevyen, NRK-Norge Rundt, NRK-TV Sporten, NRK-Ute i Naturen, NRK-Heia Norge, NRK-Midt i Smørøyet og NRK-Barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg kommer produksjoner for CNN, BBC, TV2, TVNorge, TV3, Svensk TV2, Finsk Ylè TV, Tyske ZTV, Danske TV2.

Generelt om vårt arbeid

Det gjøres oppmerksom på at alle våre TV prosjekter eller invitasjoner, kun skjer på vegne av meg Olaf Rudolfsen. Ikke på vegne av våre TV kanaler som f.eks NRK, TV2 etc. Vi representerer oss selv som freelancer og som et frittstående TV produksjonsselskap. På lik linje med andre produksjonsselskap må vi selge inn alle  ideer og de programmer som vi produserer, til de aktuelle TV kanaler som måtte være av interesse. Vi tar konsekvent ikke betalt for redaksjonell omtale. Kun i sammenheng med produksjon av informasjons videoer eller reklamefilmer tar vi betalt av kundene. Det har tidligere vært en fokus på f.eks produktplassering og sammenblanding av økonomi, særlig fra frittstående produsenter rettet nasjonale TV kanaler, inkludert oss, i media. Derfor ønsker vi her å klarere ut dette, slik at misforståelser, som tidligere, ikke skal kunne oppstå. Dette er det som er en absolutt gjeldene og gjennomgående praksis fra vår side side.

Follow me on Social Media