Web Design

Vår kompetanse – Din mulighet!

Vår kompetanse er opparbeidet gjennom nær 40 år med erfaring. Omlag 2.000 filmer inkludert smått og stort. Ta kontakt for en prat om TV som medium. Vi arrangerer kurs i hvordan man kan utnytte sosiale medier. Live sendinger – ett eller flere kameraer? Hvordan bør man opptre foran kamera? Hvilken kanal? Vi har svarene!
https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about1b-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1

Web Design

Vi tilbyr webdesign på et høyt nivå


Vi har produsert et stort antall nettsider og har avansert kunnskap innen alt fra HTML koding, PHP og Flash programmering. Vi tar gjerne på oss oppdrag for avanserte oppsett av CMS løsninger med eller uten butikk integrasjon og betalingsløsninger. Hvis din bedrift trenger en elegant og effektiv nettside som gjenspeiler virksomheten og de visjoner som din bedrift har for fremtiden. Ta kontakt med oss!


Profesjonell Fotograf

Vi leverer profesjonelle bilder og illustrasjoner


Vår fotograf leverer bilder og illustrasjoner på et høyt nivå. Dette er viktig for at din bedrift gjennom nettsiden skal fremstå troverdig og profesjonell. Bildene har stor betydning siden de fleste nettsider i dag er svært illustrative. Kombinasjonen mellom bilder og video har også fått en større og større betydning. Vi har kompetansen som skal til for å nå ut til kundene.

https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about2c-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1
https://i1.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about3c-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1

Google Optimalisering

Gjør nettsiden optimalisert for google søk


Google optimalisering er svært viktig hvis du ønsker en nettside som skal generere trafikk og økt synlighet. Det er greit med en vakker nettside, men viktigst av alt er at den er tiltrekkende og synlig. Vi har kompetanse som skal til for å generere trafikk inn til din nettside. Stikkord og et gjennomgående språk som oppfattes og “catches” av søkemotorene er i hovedsak det viktigste.Olaf Rudolfsen er en av landets ledende innen film og videoproduksjon. Produksjonen spenner seg fra nyheter, musikkvideoer til de herligste villmarksopplevelser. Med en solid bransjeerfaring kan vi tilby et høyt kvalitetsnivå på våre produksjoner. Alt innen reklame, informasjon, underholdning, dokumentar og presentasjoner produseres. Dette inkluderer alt fra ide, behovsanalyse, prosjektering, manus, opptak, redigering og distribusjon. Olaf Rudolfsen har en solid journalistisk erfaring som selvfølgelig er nødvendig for å kunne lage profesjonelle og interessante TV programmer. I tillegg har han skrevet en rekke reportasjer for aviser, tidsskrifter og ukeblader. Profesjonell stills fotograf har han vært i omlag 40 år. Det er først og fremst som programskaper innenfor TV han har gjort seg bemerket. I følge avisene betraktes han som en av landets mest ettertraktede programskapere. I løpet av de siste 40 årene har han vært involvert i et stort antall sendinger i blant annet NRK. Her bør nevnes NRK-Brennpunkt, NRK-Dagsrevyen, NRK-Norge Rundt, NRK-TV Sporten, NRK-Ute i Naturen, NRK-Heia Norge, NRK-Midt i Smørøyet og NRK-Barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg kommer produksjoner for CNN, BBC, TV2, TVNorge, TV3, Svensk TV2, Finsk Ylè TV, Tyske ZTV, Danske TV2.

Generelt om vårt arbeid


Det gjøres oppmerksom på at alle våre TV prosjekter eller invitasjoner, kun skjer på vegne av meg Olaf Rudolfsen. Ikke på vegne av våre TV kanaler som f.eks NRK, TV2 etc. Vi representerer oss selv som freelancer og som et frittstående TV produksjonsselskap. På lik linje med andre produksjonsselskap må vi selge inn alle  ideer og de programmer som vi produserer, til de aktuelle TV kanaler som måtte være av interesse. Vi tar konsekvent ikke betalt for redaksjonell omtale. Kun i sammenheng med produksjon av informasjons videoer eller reklamefilmer tar vi betalt av kundene. Det har tidligere vært en fokus på f.eks produktplassering og sammenblanding av økonomi, særlig fra frittstående produsenter rettet nasjonale TV kanaler, inkludert oss, i media. Derfor ønsker vi her å klarere ut dette, slik at misforståelser, som tidligere, ikke skal kunne oppstå. Dette er det som er en absolutt gjeldene og gjennomgående praksis fra vår side side.

REKLAMEFILM

Se vår reklamefilm som viser noe av det arbeidet vi utførte i perioden 1985 – 2000


Olaf Rudolfsen

Et tilbakeblikk til 2006 – Egen Reklamefilm


Olaf Rudolfsen har jobbet omlag 40 år innenfor media. Som fotograf, skribent for aviser og ukeblader, har Rudolfsen som TV produsent, filmregissør og journalist et stort antall TV sendinger bak seg. NRK og for utenlandske TV stasjoner som BBC og CNN. Nå her du muligheten til å kunne høste av Rudolfsen sin kunskap. Meld deg på et av kursene som arrangeres! Lær hvordan du opptre med enkelt utstyr og som en PRO i sosiale medier!
Scandia Drift AS drifter vår virksomhet rent administrativt. Selskapet er økonomisk ansvarlig for vår drift og foretar all fakturering.

Olaf Rudolfsen Official Website

rudolfsen-red-logo-500

Film director & Photographer Olaf Rudolfsen offer you 40 years of experience and knowledge, so you can create and grow your own business!

%d bloggers like this: