TV Produksjon

Vår kompetanse – Din mulighet!

Vår kompetanse er opparbeidet gjennom nær 40 år med erfaring. Omlag 2.000 filmer inkludert smått og stort. Ta kontakt for en prat om TV som medium. Vi arrangerer kurs i hvordan man kan utnytte sosiale medier. Live sendinger – ett eller flere kameraer? Hvordan bør man opptre foran kamera? Hvilken kanal? Vi har svarene!
https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about1-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1

Olaf Rudolfsen

Filmregissør & Fotograf


Vi arrangerer nybegynnerkurs i hvordan TV kan benyttes i sosiale kanaler som Facebook, Twitter, Instagram og Youtube. Alle disse plattformene tilbyr livesendinger. Kamerautstyret har du allerede (En eller flere IPhone`s). Du trenger kun et enkelt kurs i hvordan sammenkoble dine kameraer eller telefoner. Vi lærer hvordan  du skal opptre som en PRO og hvordan få fart på salget.


Eritrea

Eritrea – Et land i krig


Dette bildet er fra Eritrea. Store deler av perioden 1985 til 2000 reiste jeg ut og inn av Afrika for å produsere dokumentarfilmer. Etter å ha opplevd mye krig og blant annet blitt skutt ned i Sudan, nær kidnappet og drept Somaliland, får man følelsen av å nå et slags metningspunkt. Nå er tiden inne for å arbeide fremtidsrettet og med positive prosjekter.

https://i1.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about2-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1
https://i0.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about3-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1
large

Sosiale medier

Fremtiden og Sosiale Medier


Det meste handler nå om sosiale medier. Interaktivt TV, streaming via Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, egne nettsider, kortfattet et hav av muligheter og tekniske løsninger. Det finnes ingen begrensninger. Glem de statlige og gigantiske kommersielle TV stasjonene. I dag er du din egen “presenter” og du eier din egen TV stasjon – Tut og kjør!Olaf Rudolfsen er en av landets ledende innen film og videoproduksjon. Produksjonen spenner seg fra nyheter, musikkvideoer til de herligste villmarksopplevelser. Med en solid bransjeerfaring kan vi tilby et høyt kvalitetsnivå på våre produksjoner. Alt innen reklame, informasjon, underholdning, dokumentar og presentasjoner produseres. Dette inkluderer alt fra ide, behovsanalyse, prosjektering, manus, opptak, redigering og distribusjon. Olaf Rudolfsen har en solid journalistisk erfaring som selvfølgelig er nødvendig for å kunne lage profesjonelle og interessante TV programmer. I tillegg har han skrevet en rekke reportasjer for aviser, tidsskrifter og ukeblader. Profesjonell stills fotograf har han vært i omlag 40 år. Det er først og fremst som programskaper innenfor TV han har gjort seg bemerket. I følge avisene betraktes han som en av landets mest ettertraktede programskapere. I løpet av de siste 40 årene har han vært involvert i et stort antall sendinger i blant annet NRK. Her bør nevnes NRK-Brennpunkt, NRK-Dagsrevyen, NRK-Norge Rundt, NRK-TV Sporten, NRK-Ute i Naturen, NRK-Heia Norge, NRK-Midt i Smørøyet og NRK-Barne- og ungdomsavdelingen. I tillegg kommer produksjoner for CNN, BBC, TV2, TVNorge, TV3, Svensk TV2, Finsk Ylè TV, Tyske ZTV, Danske TV2.

Generelt om vårt arbeid


Det gjøres oppmerksom på at alle våre TV prosjekter eller invitasjoner, kun skjer på vegne av meg Olaf Rudolfsen. Ikke på vegne av våre TV kanaler som f.eks NRK, TV2 etc. Vi representerer oss selv som freelancer og som et frittstående TV produksjonsselskap. På lik linje med andre produksjonsselskap må vi selge inn alle  ideer og de programmer som vi produserer, til de aktuelle TV kanaler som måtte være av interesse. Vi tar konsekvent ikke betalt for redaksjonell omtale. Kun i sammenheng med produksjon av informasjons videoer eller reklamefilmer tar vi betalt av kundene. Det har tidligere vært en fokus på f.eks produktplassering og sammenblanding av økonomi, særlig fra frittstående produsenter rettet nasjonale TV kanaler, inkludert oss, i media. Derfor ønsker vi her å klarere ut dette, slik at misforståelser, som tidligere, ikke skal kunne oppstå. Dette er det som er en absolutt gjeldene og gjennomgående praksis fra vår side side.

REKLAMEFILM

Se vår reklamefilm som viser noe av det arbeidet vi utførte i perioden 1985 – 2000


Olaf Rudolfsen

Et tilbakeblikk til 2006 – Egen Reklamefilm


Olaf Rudolfsen har jobbet omlag 40 år innenfor media. Som fotograf, skribent for aviser og ukeblader, har Rudolfsen som TV produsent, filmregissør og journalist et stort antall TV sendinger bak seg. NRK og for utenlandske TV stasjoner som BBC og CNN. Nå her du muligheten til å kunne høste av Rudolfsen sin kunskap. Meld deg på et av kursene som arrangeres! Lær hvordan du opptre med enkelt utstyr og som en PRO i sosiale medier!Scandia Drift AS drifter vår virksomhet rent administrativt. Selskapet er økonomisk ansvarlig for vår drift og foretar all fakturering.

Olaf Rudolfsen Official Website

rudolfsen-red-logo-500

Film director & Photographer Olaf Rudolfsen offer you 40 years of experience and knowledge, so you can create and grow your own business!

%d bloggers like this: