Om Oss

Vår virksomhet innebærer TV Produksjon, Web Design og Team Building.

Vår virksomhet innebærer profesjonell produksjon av informasjon og reklamefilmer. I tillegg har vi en solid kompetanse innenfor Web Design og internasjonal Team Building. Se våre spesifikke sider med detaljinformasjon.
https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about1-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1

TV Produksjon

Alt innen TV produksjon og kurs innenfor sosiale medier og markedsføring.


TV Produksjon er det jeg har befattet meg mest med de siste 40 årene. Samlet har det blitt rundt 2.000 filmer med smått og stort. Se gjerne min egen videokanal på Youtube (Klikk på YOUTUBE symbolet) og sjekk ut noen av de filmene jeg har produsert. Trykk på bildet for mer informasjon.


Web Design

Alt innenfor web design og produksjon av nettsider


Vi har produsert et stort antall nettsider og har avansert kunnskap innen alt fra HTML koding, PHP og Flash programmering. Vi tar gjerne på oss oppdrag for avanserte oppsett av CMS løsninger med eller uten butikk integrasjon og betalingsløsninger.

https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about1c-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1
https://i2.wp.com/rudolfsen.com/wp-content/uploads/2017/06/about1b-1.jpg?fit=600%2C303&ssl=1

Team Building

Vi arrangerer kurs og opplæring innen internasjonal Team Building


Teambuilding handler om hvordan benytte sosiale medier som facebook, twitter, linkedin, youtube og instagram. Hvis disse kanalene benyttes på riktig måte er de unike som verktøy for å bygge nettverk. Nettverket kan utnyttes på en genial måte for din virksomhet.

REKLAMEFILM

Se vår reklamefilm som viser noe av det arbeidet vi utførte i perioden 1985 – 2000


Olaf Rudolfsen

Et tilbakeblikk til 2006 – Egen Reklamefilm


Olaf Rudolfsen har jobbet omlag 40 år innenfor media. Som fotograf, skribent for aviser og ukeblader, har Rudolfsen som TV produsent, filmregissør og journalist et stort antall TV sendinger bak seg. NRK og for utenlandske TV stasjoner som BBC og CNN. Nå har du muligheten til å kunne høste av Rudolfsen´s kunnskap. Lær hvordan du kan bruke sosiale medier til markedsføring  og vekst. Hvordan opptre med enkelt “live” utstyr og som en PRO!
Scandia Drift AS drifter vår virksomhet rent administrativt. Selskapet er økonomisk ansvarlig for vår drift og foretar all fakturering.

Olaf Rudolfsen Official Website

rudolfsen-red-logo-500

Film director & Photographer Olaf Rudolfsen offer you 40 years of experience and knowledge, so you can create and grow your own business!

%d bloggers like this: